Wat we doen > De aanpak van CrownCX
Klanttevredenheid verbeteren in 3 stappen

Klanttevredenheid verbeteren in 3 stappen: Data verzamelen, data analyseren, actie ondernemen

Met vragen die op de doelgroep zijn afgestemd, krijgt u een gericht resultaat. We doen dit heel specifiek per touchpoint. Denk hierbij aan de levering van een product, uitgevoerd onderhoud of reparatie. Maar ook de helpdesk, een gevolgde opleiding of een opgeleverde installatie.

Dat kan op verschillende manieren:

  • Online en aselect vanaf website-bezoek
  • Per email aan een specifieke doelgroep
  • Via een kort telefonisch onderzoek (een persoonlijk gesprek geeft altijd het meest objectieve beeld). Hiervoor maken we een slim belscript waarmee het callcenter de resultaten direct in het platform invoert.
  • Uitvoeren van onderzoek op papier of enquêteren op straat kan soms nog steeds een voor de hand liggende methode zijn. We stellen samen de vragenlijst op en definiëren de aanlevering van de vereiste datasets.
Klanttevredenheid analyseren

Data analyseren

De software is het werkelijke brein. Het MaritzCX platform is een zeer krachtige tool die in staat is om uit verschillende databronnen automatisch gegevens te verzamelen, te analyseren en om te bouwen naar heldere, sprekende rapportages. Door onze analyses krijgt u veel inzicht in de Lees meer

sterke en zwakke punten van uw organisatie, uw dienst/product of van uw service. Met enkele open vragen achterhalen we ook eventuele pijnpunten. De resultaten zullen al snel zichtbaar worden.

Sluit

Klanttevredenheid verbeteren

Actie ondernemen

Als de input van uw klant daar aanleiding toe geeft, ontvangt u concreet input voor benodigde actie. We noemen dat ‘Hot Alerts’. Deze krijgt u automatisch per mail toegezonden. Ook kunnen klanten een compliment met u delen. Dit is zeer waardevol voor de motivatie van de collega’s. De rapportages, Lees meer

inclusief Customer Satisfaction en NPS, zijn zo generiek of specifiek als u ze wilt hebben. Dit kan zowel voor uw totale organisatie als specifiek voor een afdeling. Door de grafische weergave in de tijd ziet u direct of zich veranderingen voordoen zoals de positieve resultaten van genomen verbetermaatregelen (of nieuwe pijnpunten).

Sluit