Grotere bedrijven

Ontwerp met CrownCX een CX programma dat de klantrelatie versterkt, de tevredenheid een impuls geeft en uw dienstverlening verbetert.

Complete CX oplossingen met technologische ondersteuning

Klanttevredenheidsonderzoek software

Software platform

Machtig elk lid van uw team met uit­ge­breide soft­ware­op­los­sin­gen. Dashboards met stabiele, snelle software die ze naar believen zelf en met het grootste gemak aan kunnen passen.

Klanttevredenheidsonderzoek programma

Programma management

Laat ons team u helpen uw CX-programma (en daarmee uw bedrijf) in de rich­ting van de ge­wen­ste re­sul­ta­ten te leiden. Van een­vou­dige surveys tot text-analytics waar­bij we ogen­schijn­lijk Lees meer

on­ge­struc­tu­reerde feedback kunnen lezen en analyseren om zo onverwachte pijnpunten te iden­ti­fi­ce­ren. Met API-inte­gra­ties kun­nen we zonder enige ver­tra­ging de survey uit­sturen of bij­voor­beeld 24/7 het klant­sentiment live op uw narrowcasting tonen.

Sluit

CX programma's krijgen positieve reacties van het hele team

Klanttevredenheidsonderzoek en de CX manager

CX manager
“Ik help ons bedrijf in de juiste richting door iedereen te voorzien van de juiste klantinzichten en wat we moeten doen om hun ervaringen te verbeteren.”

Klanttevredenheidsonderzoek en de CEO

CEO
“In een wereld waar producten en diensten snel en gemakkelijk gekopieerd kunnen worden is de focus op customer experience precies datgene waarmee we de concurrentie voor kunnen blijven.”